Zwarte tasverstuivers Zilveren tasverstuivers Witte tasverstuivers Turquoise tasverstuivers Stalen tasverstuivers Roze tasverstuivers Rode tasverstuivers Paarse tasverstuivers Oranje tasverstuivers Koperen tasverstuivers Gun-metal tasverstuivers Groene tasverstuivers Gouden tasverstuivers Fuchsia tasverstuivers Blauwe tasverstuivers
Sen7 tasverstuivers Travalo tasverstuivers Perfume pod tasverstuivers Flo tasverstuivers

FLO navulbare tasverstuiver 6 ml zilver

FLO navulbare tasverstuiver

Wat is de FLO tasverstuiver?

De tasverstuivers van FLO zijn een nieuwe innovatie op het gebied van parfumverstuivers. Dankzij de unieke en stijlvolle vormgeving is de FLO een trendy tasverstuiver geworden. De tasverstuivers van FLO toveren elke fles parfum, eau de toilette, eau de cologne en aftershave makkelijk om in een kleine parfumverstuiver. Geniet overal en altijd van je favoriete parfum met de tasverstuivers van FLO. Een gevulde FLO is goed voor meer dan 100 keer sprayen!

Wat maakt de FLO tasverstuiver speciaal?

De FLO tasverstuivers zijn speciaal door het unieke vulsysteem. De FLO is door dit unieke vulsysteem makkelijk en snel te vullen zonder te morsen. De FLO parfumverstuivers zijn geschikt voor elke fles parfum, eau de toilette, eau de cologne of aftershave. Omdat de FLO tasverstuivers makkelijk te reinigen zijn, kun je eenvoudig wisselen van geur.

Hoe werkt de FLO tasverstuiver?

De tasverstuivers van FLO werken makkelijk en snel. Dankzij het unieke vulsysteem van deze parfumverstuiver, hoef je alleen de parfumfles of aftershave voor de vulmond te plaatsen en de parfum of aftershave in de tasverstuiver te spuiten. Dankzij het venster, kun je precies zien hoever de FLO parfumverstuiver is gevuld.

Van welke materialen is de FLO tasverstuiver gemaakt?

De parfumverstuivers van FLO zijn gemaakt van kwalitatieve materialen, waardoor deze parfumverstuivers lang meegaan. De binnenzijde van de FLO tasverstuiver waarin de parfum wordt opgeslagen is geheel gemaakt van glas met daarop een siliconen vulmond. De buitenzijde van deze tasverstuiver is gemaakt van hoogwaardig aluminium.

FLO navulbare tasverstuiver 6 ml zilver

Prijs : € 9.95 [Bestel]

Parfumverstuiver zilver