Zwarte tasverstuivers Zilveren tasverstuivers Witte tasverstuivers Turquoise tasverstuivers Stalen tasverstuivers Roze tasverstuivers Rode tasverstuivers Paarse tasverstuivers Oranje tasverstuivers Koperen tasverstuivers Gun-metal tasverstuivers Groene tasverstuivers Gouden tasverstuivers Fuchsia tasverstuivers Blauwe tasverstuivers
Sen7 tasverstuivers Travalo tasverstuivers Perfume pod tasverstuivers Flo tasverstuivers

Sen7 Classic navulbare tasverstuiver 5,8 ml Hot Pink met easyfill-systeem

Sen7 navulbare tasverstuiver

Wat is de Sen7 tasverstuiver?

De Sen7 is meer dan een gewone tasverstuiver. De stijlvolle vormgeving maakt de Sen7 tot een waar design object. De Sen7 is vervaardigd uit hoogwaardig, massief gegoten metaal en beschikt over een gepatenteerde, innovatieve spuittechniek. De Sen7 parfumverstuiver is een mode-accessoire die in geen enkele handtas mag ontbreken. Geen zin in een tas? Geen probleem! De Sen7 is zo compact dat hij ook perfect in een jas of broekzak past. Zo kunt u overal van uw favoriete parfum genieten. De Sen7 heeft een tankinhoud van 5,8 ml wat neerkomt op ongeveer 70 sprays.

Hoe werkt de Sen7 tasverstuiver?

De Sen7 wordt in twee uitvoeringen geleverd; met een stijlvol trechtertje of met het easyfill- systeem waarbij de Sen7 voor het navullen op de spraykop van de parfumfles wordt gezet.

Kleuren en materialen

De tasverstuivers van Sen7 zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen; van hoogglans goud tot mat wit en van metaal tot rubber. Door verschillende kleuren te combineren is het mogelijk de Sen7 geheel naar eigen smaak samen te stellen. Dit maakt de Sen7 tevens een perfect cadeau voor vrienden en geliefden.

Sen7 Classic navulbare tasverstuiver 5,8 ml Hot Pink met easyfill-systeem

Prijs : € 9.95 [Bestel]