Zwarte tasverstuivers Zilveren tasverstuivers Witte tasverstuivers Turquoise tasverstuivers Stalen tasverstuivers Roze tasverstuivers Rode tasverstuivers Paarse tasverstuivers Oranje tasverstuivers Koperen tasverstuivers Gun-metal tasverstuivers Groene tasverstuivers Gouden tasverstuivers Fuchsia tasverstuivers Blauwe tasverstuivers
Sen7 tasverstuivers Travalo tasverstuivers Perfume pod tasverstuivers Flo tasverstuivers

Travalo Excel navulbare tasverstuiver 5 ml fuchsia met houder

Travalo navulbare tasverstuiver

Wat is de Travalo tasverstuiver?

Met de tasverstuivers van Travalo, tover je in een handomdraai jouw favoriete parfum om in een kleine parfumverstuiver. Door het unieke navulsysteem van de Travalo parfumverstuivers gaat dit snel en gemakkelijk. De Travalo parfumverstuiver past in iedere handtas en is ideaal om mee te nemen op reis, naar feestjes, de sportschool of naar kantoor. Daarnaast is de Travalo toegestaan als handbagage in het vliegtuig. Het drukregelsysteem in deze tasverstuivers zorgt ervoor dat de fles zich aanpast aan de veranderende luchtdruk, wat lekkage tijdens de vlucht voorkomt. Een gevulde Travalo is goed voor ongeveer 50 keer sprayen.

Voor welke parfumflessen is de Travalo geschikt?

De Travalo parfumverstuivers zijn voor vrijwel alle flessen parfum, eau de toilette of eau de cologne met een afneembare spray geschikt. 98% van alle flessen voldoet aan de eisen voor navullen van de Travalo.

Hoe werkt de Travalo tasverstuiver?

De tasverstuivers van Travalo zijn makkelijk te vullen, zonder dat je kostbare parfum verspild. Om de parfumverstuivers van Travalo te vullen verwijder je het sprayknopje van je parfumfles en plaatst je de Travalo met de onderkant op het pinnetje dat uit je parfumfles komt. Vervolgens maak je een pompende beweging en de Travalo wordt gevuld.

Waar is de Travalo tasverstuiver van gemaakt?

De tasverstuivers van Travalo zijn vervaardigd van duurzaam aluminium, dit maakt de Travalo zeer licht en sterk is. Aangezien de Travalo geen glas bevat, gaat hij niet kapot wanneer je hem per ongeluk zou laat vallen.

Travalo Excel navulbare tasverstuiver 5 ml fuchsia met houder

Prijs : € 10.50 [Bestel]

Parfumverstuiver fuchsia